Imerys dakpannen

Imerys dakpannen

Met een dagelijkse productie van 800 daken per dag, behoort IMERYS dakmaterialen tot één van de grootste kleidakpannenfabrikanten van Europa. Dertien productiesites , 11 in Frankrijk, 1 in Spanje, 1 in Portugal hebben een jaarlijkse productie van 1250 000 ton kleidakpannen of het equivalent van 800 daken per dag.

Alle dakpannen genieten een 30-jarige waarborg. De dakpannenfabrieken van Imerys waren als eerste ISO 9002 gecertificeerd, hetgeen getuigt van de hoge kwaliteitseisen die ze zelf stellen. Door een methodieke en strenge controle op iedere stap van het productieproces in al onze fabrieken, wordt de kwaliteit permanent verbeterd. Onze globale inzet ten voordele van de kwaliteit bewijst onze prioriteit, de beste service aan onze klanten geven. Het materiaal voldoet aan de eisen van de norm NF EN 1304 en draagt bovendien de NF-stempel.

Door combinatie van authenticiteit en innovatie heeft Imerys de keramische dakpan aan de top van de nobele bouwmaterialen gebracht. Ons ecologisch, gezond en natuurlijk basismateriaal, de klei, geeft als resultaat een dakpan die de waarde van de natuur reflecteert en ook respecteert. Het bakken bij hoge temperatuur geeft onze dakpan de optimale kwaliteit voor de weerstand tegen de tijd en alle weersomstandigheden. De imerys-dakpan veroudert met natuurlijke schoonheid.

© 2008 by TomBeuselinck.be